Alles wat je moet weten over onze omzet bonus!

De omzet bonus bij Jan van der Leek is een fantastische bonus die elk jaar in december/januari wordt uitgekeerd. Je maakt kans op deze bonus vanaf een bepaald jaarafname bedrag. Dit betekent dat bij het behalen van een omzet van €8.000,- (ex. BTW) je recht hebt op een cashback van 2% van het omzet bedrag. Bij het behalen van een omzet van €14.000,- (ex. BTW) heb je recht op een cashback van 3% van het omzet bedrag per jaar en bij €18.500,- heb je recht op een cashback van 4%. Als laatste doel hebben wij een omzet vanaf €24.000,- (ex. BTW) en wanneer je deze hebt bereikt heb je recht op een cashback van maar liefst 5% van het omzet bedrag. Is dat niet geweldig net na de dure decembermaand?

De omzet bonus wordt berekend van 1 januari tot en met 31 december en wordt voor 31 januari van het jaar daarop op je rekening overgemaakt. Je kunt je status met betrekking tot de omzet bonus vinden op de homepagina van onze website, nadat je bent ingelogd. Houd dit dan ook goed in de gaten, zodat je de bonus niet misloopt!

Je krijgt onze geweldige cashback op je rekening overgemaakt, wanneer je een van de doelen behaald hebt. Het percentage cashback hangt af van het doel waarin je beland bent. Hieronder hebben wij voor jullie nogmaals de doelen uitgeschreven met het bijbehorende cashback percentage:

 • Bij €8.000,- (ex. BTW) = 2% cashback
 • Bij €14.000,- (ex. BTW) = 3% cashback
 • Bij €18.500,- (ex. BTW) = 4% cashback
 • Bij €24.000,- (ex. BTW) = 5% cashback

De cashback wordt automatisch overgemaakt op je rekening bij het behalen van een doel. Wij zullen je tegen het einde van het kalenderjaar een e-mail sturen met de vraag naar het gewenste rekeningnummer en voor de duidelijkheid staat hierin ook vermeldt in welk doel je bent gevallen. Mocht je verder nog vragen hebben over onze omzet bonus helpen we je graag! Neem daarvoor contact met ons op. 

Omzet bonus doelen

Bij €8.000,- (ex. BTW) = 2% cashback

Bij €14.000,- (ex. BTW) = 3% cashback

Bij €18.500,- (ex. BTW) = 4% cashback

Bij €24.000,- (ex. BTW) = 5% cashback

 

Omzet bonus tips

 • Nesti Dante

  Nesti Dante

  De 100% natuurlijke Nesti Dante zeepproducten onderscheiden zich door de geweldige kwaliteit qua hardheid en geur tot het allerlaatste stukje.

 • Ipuro

  Ipuro

  Deze exclusieve geurdiffusers van Ipuro zijn gemaakt van een topkwaliteit geuroliën voor een heerlijke geur in elke ruimte. Shop ze nu!

 • Purederm & Skinlite

  Purederm & Skinlite

  De gezichtsmaskers en alle andere masker van Purederm & Skinlite zijn uitvoerig getest en hebben allemaal een stralende werking voor de huid.

Terug naar boven
De betrouwbare beauty groothandel sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken